Tjänster

Uthyrning ställningar

Vi vill vara alla till lags genom att tillhandahålla en säker och gedigen kvalitetsbyggställning.

Den mest populära byggställning som vi jobbar mycket med är vår ”Ramställning”

Ramställningen lämpar sig perfekt för snickeri samt måleriarbeten då det inte är väldigt hög belastning på ställningen.

Ramställningen är av aluminium och väger därför inte speciellt mycket, vilket gör att den är mycket lätt att montera.

För tyngre arbeten från ställning som t.ex. murning mm där det blir en högre belastning på ställningen krävs en annan typ av ställning ”Hakiställning”. Den är tyngre att bygga men klarar en högre belastning.

Vår ramställning finns att hyra med en specialbyggd släpkärra för ställning, vilket gör det oerhört smidigt att transportera ställningen. Ställningen ligger välsorterad med allt som behövs på samma vagn.

Vagnen får dras med B körkort. För att vara helt säker på att just ditt fordon får lov att dra denna kärra, ber vi er att kontrollera med hjälp av ”Släpvagnskalkylatorn” på Transportstyrelsens hemsida.

Vi har även möjlighet att tillhandahålla en ”vanlig” rullställning som går att få i olika höjd, från 2–6 meters ståhöjd. Denna typ av ställning är mycket smidig vid mindre arbeten eller arbeten som sker på plant underlag.

Maskinuthyrning

Vi hyr ut maskiner vid efterfrågan. Behöver ni hyra/köpa maskiner av oss är det bara att säga till vilken typ av maskin ni vill ha, eller vilket arbetsområde ni ska ha det till så löser vi det.

 

 

 

 

 

Förbrukningsmaterial

Skruv, spik och dyl. Vårt mål är att kunna leverera efter era önskemål. Vi ska alltid ha t ex bandskruv för gips/trä samt vanligare dimensioner av spik och skruv hemma på lager.

Offertförfrågan

Namn

Epost

Telefonnummer

Meddelande